ARRA
Specialiștii nostri sunt pregătiți să discute cu tine acum

ARRA by HealthU

ARRA by HealthU introduce conceptul de sănătate preventivă 360° – mind and body. Consultantul tău personal în materie de nutriție, fitness și gătit îți este alături în permanență.

Discuți instant, prin WhatsApp, cu o mulțime de specialiști care îți sunt la îndemână 7 zile din 7. ARRA este mai mult decât un serviciu disponibil, este un serviciu pe care îți face plăcere să îl utilizezi. Succesul nostru se măsoară în numărul de interacțiuni și răspunsuri; de aceea ne asigurăm că discuți cu ARRA și extragi toate beneficiile.
Instant, constant, în buzunarul tău.

Știm că uneori nu dorești un plan nutrițional strict, ci doar unele sfaturi. Înțelegem că uneori nu urmărești un corp perfect, ci doar îmbunătățire în timp scurt sau cu un efort redus. Înțelegem că uneori nu cauți cea mai spectaculoasă rețetă de beef wellington, ci o rețetă rapidă pentru tine sau pentru copil.

ARRA – for real people
by real specialists

Nutriționistul tău, în buzunarul tău

Ai în fiecare zi sfaturi nutriționale potrivite ție. ARRA te ajută cu sfaturi și idei exact când ai nevoie.

Antrenorul personal, mereu alături de tine

Afli imediat ce exerciții trebuie să faci ca să îți atingi obiectivele sau să scapi de anumite dureri. ARRA este întotdeauna lângă tine.

Bucătarul tău, întotdeauna la îndemână

Ai rețete rapide și inspirate folosind ce ai prin casă. ARRA îți pune la dispoziție o echipă de bucătari consacrați.

ARRA, oriunde, oricând, 7 zile din 7

ARRA poate fi accesată prin intermediul WhatsApp de oriunde, oricând, în intervalul orar 8:00 - 22:00; specialiștii HealthU îți vor răspunde în timp real la toate întrebările tale.

ARRA, oriunde, oricând 7 zile din 7

ARRA poate fi accesată prin intermediul WhatsApp de oriunde, oricând, în intervalul orar 8:00 - 22:00; specialiștii HealthU îți vor răspunde în timp real la toate întrebările tale.

Acces nelimitat

Indiferent câte întrebări ai, ARRA este întotdeauna pregătită să îți răspundă. Fără limită de timp și fără limită de conversații.

Economisești cu ARRA

ARRA folosește economia la scară pentru a reduce drastic costurile și îți oferă acces la toți specialiștii de care ai nevoie pentru un stil de viață sănătos.

U are FREE now

Atunci când ai îndoieli despre deciziile luate, simți o piedică în tot ceea ce faci. Discută cu ARRA și scapă de nesiguranță.

U are FREE now

Atunci când ai îndoieli sau probleme care te framântă, simți o piedică în tot ceea ce faci. Discută cu ARRA și scapă de nesiguranță.

ARRA corporate

Bunăstarea angajaților nu este un eveniment, ci un proces continuu. De aceea am lansat ARRA Corporate.

ARRA HealthU

Orice abonament HealthU de minimum 20 de zile îți oferă acces nelimitat la ARRA pe toată durata acestuia. Nelimitat, 7 zile din 7.

Cere ofertă ARRA Corporate