De ce HealthU?

HealthU Family, Happy Family

HealthU e un agregator de servicii de sanatate care iti faciliteaza accesul la serviciul de livrare mancare sanatoasa, nutritionisti de top, instructori fitness de top, psihologi de top, programe pentru copii.

 

Iti alegi individual serviciul dorit sau te poti lasa pe mana noastra, iar noi revenim la tine cu o propunere personalizata, in functie de obiectivul, bugetul si timpul tau.

Cum functioneaza?

Pentru serviciul de livrare mancare sanatoasa iti alegi meniul dorit, perioada si completezi adresa de livrare. Dupa finalizarea comenzii, vei primi  un email cu detalii importante despre livrare si posibilitatea de a beneficia de numeroase premii. In dimineata zilei urmatoare un curier dedicat te va contacta pentru a-ti livra pachetul tau HealthU cu mancare sanatoasa pe toata ziua respectiva.

 

Am ales sa nu folosim plastic. Asa ca ambalajele noastre sunt din trestie de zahar. O facem pentru calitatea mancarii, virusi care pot sta pe plastic, cat si pentru a stopa folosirea excesiva a plasticului in comunitatea noastra. Protejeaza si tu planeta!

 

Pentru clasele de fitness, sedintele de nutritie, psihologie si tabara virtuala pentru copii, intri pe pagina serviciului dorit, alegi tipul serviciului, alegi data care ti se potriveste tie si vei primi un email de confirmare si sansa de a participa la concursuri cu premii garantate.

“HealthU inseamna mai mult decat doar healthy food sau ora de alergare.
HealthU e un program de sanatate dedicat atat tie cat si familiei tale.
Conceput dupa ani de studii de piata, analiza diete si discutii cu clientii dietelor uzuale,
HealthU imbina mancarea, miscarea si relaxarea intregii familii”

 

Bogdan
Co-Founder HealthU

PACHETE PERSONALIZATE

Pachetele si serviciile HealthU pot fi personalizate de catre tine dupa obiectivele personale, dupa timpul care vrei sa il aloci si dupa bugetul tau sau completeaza chestionarul si revenim noi la tine cu propunerea care ti se potriveste.

TOTUL E ONLINE

HealthU iti arata ca poti sa manaci sanatos, sa faci miscare, sa slabesti, sa elimini stresul, sa duci un stil de viata sanatos, totul la un click distanta.

PLATA CU CARDUL

La noi platesti cu cardul, fara cash, e mai safe, orice pachet ai alege.

CALITATE SI SIGURANTA

Iti oferim dupa cum vei vedea atat servicii cat si produse de inalta calitate, incepand de la oamenii cu care vei lucra pana la ambalaje, care da, ai ghicit, nu sunt din plastic.

TOTUL E INTERACTIV

Specialisti HealthU iti pun la dispozitie servicii interactive, totul e bazat pe comunicare si pe comunitate. Incepand de la sedintele de grup pana la sedintele individuale e vorba de interactiune, de schimb de idei, totul pentru tine.

SPECIALISTI DE TOP

Echipa HealthU e compusa din oameni cu o pregatire vasta in spate, cu experienta, cu rezultate, toti pentru ca tu sa iti atingi obiectivele si sa ai parte de un stil de viata sanatos.

AMBALAJE ECO FRIENDLY

HealthU nu foloseste plastic, ci trestie de zahar si materiale naturale. Plasticul dupa noi dauneaza grav sanatatii si planetei asa ca hai sa avem grija de casa noastra.

ALIMENTATIE PERSONALIZATA

Completand chestionarul cu lasa-te in grija noastra ai alimentatie personalizata in functie de obiectivele tale, poti beneficia si de consultatii 1 la 1 cu nutritionistii nostri si chiar poti opta doar pentru realizarea unui plan nutritional personalizat.

E UN STIL DE VIATA NU O DIETA

HealthU nu e o dieta, e un stil de viata sanatos. Stim cu totii ca sunt foarte multe diete care iti provoaca mai mult rau decat bine si care distrug sistemul imunitar daca nu ai grija si mai stim ca nu toate dietele sau regimurile alimentare ni se potrivesc. Aici nu se intampla asa ceva.

DONEAZA PENTRU VIITOR

Tu impreuna cu noi creezi urmatorul star, HealthU doneaza lunar catre copii talentati, dar fara sprijin financiar pentru a fi urmatorul Star.

COMUNITATEA HEALTHU

HealthU e facut de oameni, pentru oameni, e o comunitate, in care comunicam, ne ajutam si avansam.

LIVRARE GRATUITA

HealthU pune la dispozitie un sistem de livrare special gandit pentru a reduce contactul uman ca tu sa fii in siguranta. Livratorii sunt echipati cu masca protectie, manusi si dezinfectant. Livrarea este gratuita tu doar sa ne zici unde sa o livram.