Ești ceea ce mănânci! Cât de adevărat este acest lucru?

Am ajus să nu mai punem preț pe ceea ce mâncăm, iar acest lucru vine deseori cu efecte negative asupra corpului nostru: diferite patologii întâlnite tot mai des la vârste tot mai fragede.

Ritmul alert de viață pe care îl are majoritatea oamenilor în zilele noastre îi împiedică să se alimenteze sănătos. Fie că suntem suprasolicitați la serviciu și nu reușim să luăm masa la ora potrivită, fie că ajungem târziu acasă sau că suntem atrași de reclamele „apetisante” la tot felul de alimente mai puțin sănătoase, toate acestea contribuie direct la o alimentație nesănătoasă și la distrugerea propriului organism.

Fără să ne dăm seama, alimentația influențează extrem de mult starea noastră de bine. Ajungem să nu ne mai putem concentra de celele mai multe ori la job, devenim irascibili, obosiți și cu toate acestea, seara nu reușim să avem un somn odihnitor.

Dându-i organismul doar alimente nesănătoase, bogate caloric, dar sărace din punct de vedere nutritiv, ajungem să obosim organismul mai mult decât a fost solicitat intr-o zi cu program încărcat.

Hmm...interesant nu-i așa? Abonează-te la newsletter pentru mai multe articole!

Nutriția înseamnă hrănirea organismului și asigurarea tuturor macronutrienților și micronutrienților necesari pentru corpul nostru. Când organismul nostru primește alimente de proastă calitate, reușim doar să-l mințim. Lucru care se vede în timp, atunci când apare oboseala și organismul iți atrage atenția asupra anumitor alegeri pe care le-ai făcut.

Investiția în corpul nostru, este cea mai benefică investiție pe care o putem face pe parcursul vieții. Hrănind organismul într-o manieră sănătoasă, vom putea să ne asigurăm prosperitate în tot ceea ce facem.

Ce facem pentru a avea parte de o alimentație de calitate?

• Cumpără de la producători locali, chiar de la persoanele care locuiesc la țară și au posibilitatea să iți ofere alimente proaspete, crescute sau obținute cu propriile lor puteri
• Fii atent la sursa de proveniență a alimentelor atunci când le cumperi din magazine. Un aliment care are termen de valabilitate cât mai mare, categoric nu este un aliment tocmai sănătos.
• Alege să consumi mâncare de la restaurantele care știi că investesc în calitatea alimentelor.
• Alege firme sau restaurante care susțin producatorii locali.

De asemenea, dacă nu ai timp să gătești sau să urmărești fiecare aspect al alimentelor, poți opta să ai parte în continuare de mâncare sănătoasă pe întreaga zi prin intermediul HealthU.

Adoptarea unui stil de viață sănătos are efecte benefice de lungă durată și previne apariția multor boli, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Corpul se va simți mai energic și plin de vitalitate, datorită vitaminelor și mineralelor pe care le primește.

Sănătatea se câștigă progresiv. Începe cu nutriția!

O reducere de “Bine ai venit” în comunitatea HealthU

Abonează-te la newsletter și primești 15% reducere la prima comandă pe site-ul nostru. 

Codul de reducere este valabil la prima comandă, urmând ca imediat ce ești parte din comunitatea HealthU să primești alte facilități unice și personalizate.
Codul nu poate fi cumulat în cazul în care sunt active alte promoții sau campanii de reduceri în coș.
Pentru a beneficia de reducere, codul trebuie introdus la finalizarea comenzi.
Prin transmiterea datelor esti de acord cu politica de confidentialitate