Fitness cu Personal Trainer. Sedinte 1 la 1. Antrenori de top.

De ce HealthU fitness 1 la 1?

HealthU Live Fitness e mai mult decat fitness, e un concept care iti va schimba viata, pentru ca aici sunt doar antrenori de top, iar in sedintele live 1 la 1 dispui de programe personalizate.

Planuri Fitness Flexibile

Alege unul din pachete fie pe o zi fie un abonament lunar. Abonamentul lunar consta in 12 sedinte, cate 3 pe saptamana. Zilele le vei stabili tu impreuna cu antrenorul tau personal.

Personal trainer
1 sedinta

100 lei

Personal trainer
1 luna

990 lei

Personal trainer
1 sedinta

100 lei

Personal trainer
1 luna

990 lei

Cu cine fac sedintele?

Sedintele le vei face cu un Elite Personal trainer, numele sau este Vasi Demeter, cu un trecut de 15 ani in personal training si fitness in general.

Cat costa?

Ai preturile afisate pe casutele tipului de serviciu. La abonament lunar ai un discount suplimentar. Stai linistit daca cumva nu vei putea participa la unele sedinte banii iti vor ramane in cont putand sa iti alegi alta data sau chiar sa optezi pentru a primi banii inapoi pentru sedintele la care nu ai participat.

Cum functioneaza?

Alegi tipul serviciului, il adaugi in cos, completeaza la observatii cand vrei sa participi. Dupa vei primi un email de confirmare plata si datele sedintelor. Le poti modifica trebuie doar sa dai un email in care sa ne spui cand vrei sa reprogramezi.

Prin ce program fac sedintele?

Sedintele live se fac la alegere prin Zoom, Messenger Room, Skype sau WhatsApp Video. Inainte de sedinte vei primi un link cu invitatia online. Dai click pe acel link si trebuie doar sa astepti ora sedintei.

Combina serviciile HealthU

Poti oricand sa combini serviciile HealthU sau sa te lasi pe mana noastra si revenim noi la tine cu propunere personalizata. Achizitionand pachete de servicii poti beneficia de discounturi suplimentare. Atentie! Numarul de pachete disponibile este limitat!

Livrare Healthy Food.
Mananca gustos si sanatos.

Livrare Healthy Food.
Mananca gustos si sanatos.

Consultantii live cu nutritionisti de top.
Sedinte 1 la 1.