Comanda mancare sanatoasa

De ce HealthU food delivery?

Meniurile HealthU sunt printre singurele care respecta cei 5 indicatori importanti.
Vaz. E important ca mancarea sa arate si bine in pachetele de delivery pe care le primesti.
Simt. Folosind trestie de zahar nu te arzi dupa ce il scoti din microunde si e placut la atingere.
Miros. Toate meniurile au un miros placut.
Gust. Un aspect important este gustul mancarii. Toate meniurile HealthU au un gust incredibil de bun. Mancarea sanatoasa e acum si gustoasa.
Rezultat. Oricare ar fi obiectivul tau, cu meniurile HealthU il vei si atinge.

PLUS DE VITAMINE SI MINERALE

Pentru ca folosim o cantitatea mai mare de fructe si legume proaspete, cu o pondere mai mare a vitaminelor si mineralelor.

DIVERSIFICAREA NUTRIENTILOR

Folosim o delimitare clara a proteinelor, carbohidratilor si a grasimilor necesare.

BAUTURI SANATOASE GRATUIT

Bauturile in functie de meniu sunt incluse, GRATUIT.

MENIURI MULT MAI
PLACUTE VIZUAL

Meniuri mult mai placute vizual. De acum ai mai multa culoare in farfuria ta.

PRODUCATORI LOCALI

Meniurile includ ingrediente de la producatori locali, preponderent legume si fructe.

DIFERENTIERE MENIURI

Suntem printre singurii care fac diferentierea prin meniuri intre nevoile individuale alimentare ale unei femei si ale unui barbat.

AMBALAJE ECO FRIENDLY

Nu folosim plastic. Trebuie sa incepem cu pasi mici sa salvam planeta.

LIVRARE GRATUITA

HealthU pune la dispozitie un sistem de livrare special gandit pentru a reduce contactul uman ca tu sa fii in siguranta. Livratorii sunt echipati cu masca protectie, manusi si dezinfectant. Livrarea este gratuita tu doar sa ne zici unde sa o livram.

Comenzile pentru HealthU Food Delivery se plaseaza cu 48 ore inaintea zilei in care vrei sa incepi sa primesti meniul. Sambata si duminica, deocamdata, nu livram.

De exemplu daca vrei sa primesti meniul miercuri pune comanda luni pana la ora 20:00

Data meniului se selecteaza la finalizarea comenzii. Momentan livram doar in Cluj-Napoca, urmeaza Bucuresti, Iasi, Timisoara, Oradea.

Meniuri HealthU
pentru EA

1 zi | 1 saptamana | 1 luna

Meniuri HealthU
pentru EL

1 zi | 1 saptamana | 1 luna

Identifica meniul dorit

Da click pe pagina aferenta genului pe care il reprezinti, acolo vei vedea atat meniurile disponibile, preturile cat si meniul intreg pe o luna.

Cat costa un meniu? Pot sa il modific?

Preturile meniurilor variaza in functie de tipul meniului si perioada pe care alegi sa il primesti. Nu livram in weekend-uri, sunt cheat days. Meniurile se pot modifica trebuie doar sa ne trimiti un email cu ce vrei sa schimbi din meniu ex vreau sa inlocuiesc lactatale, ex vreau sa inlocuiesc puiul etc.

Cand si Cum primesc meniul?

In primul rand trebuie sa pui comanda pana cu 48 ore inaintea zilei in care vrei sa incepi sa primesti meniul.. Dupa ce ai selectat meniul dorit, il adaugi in cos, finalizezi comanda, iar noi iti facem livrarea incepand cu ziua urmatoare in intervalul orar 8-10. Un livrator dedicat te va contacta si vei primi meniul in conditii de maxim siguranta. In cazul in care trebuie sa pleci in delegatie stai linistit nu platesti nimic in plus, platesti doar cat utilizezi servicile HealthU.

Cat de proaspata e mancarea?

Tot timpul meniurile HealthU sunt proaspete si variate, nu iti livram aceasi mancare saptamana de saptamana si in plus de asta nu le facem cu zile inainte de a livra, ci incercam sa iti livram cele mai proaspete ingrediente.

Combina serviciile HealthU

Poti oricand sa combini serviciile HealthU sau sa te lasi pe mana noastra si revenim noi la tine cu propunere personalizata. Achizitionand pachete de servicii poti beneficia de discounturi suplimentare. Atentie! Numarul de pachete disponibile este de doar 1000 in Cluj Napoca!

Fitness cu Personal Trainer.
Sedinte 1 la 1. Antrenori de top.

Consultantii live cu nutritionisti de top.
Sedinte 1 la 1.