LIVRARE MÂNCARE SĂNĂTOASĂ CLUJ

Planeta mea, a ta, a noastră. Deoarece HealthU nu folosește plastic DELOC, ambalaj cu ambalaj contribuim la o planetă mai sănătoasă, fără plastic. O faci și tu comandă cu comandă. În contul tău poți să vezi cât ai contribuit și tu.

Bistro 22

Aceste meniuri îți aduc "bucătăria de acasă" și sănătatea mai aproape de tine oriunde ai fi, cu un gust unic și ingrediente special alese sau cum o spun chiar ei , un meniu pentru toate gusturile.

UrbanTaste

Descoperă un nou concept by HealthU - mesele tradiționale reinterpretate sub forma unor alegeri culinare sănătoase și adaptate după nevoile tale alimentare.

Meditera

Acum poți să alegi meniuri cu specific mediteranean, inspirate din dietele declarate pentru 4 ani consecutivi ca fiind cele mai sănătoase pentru organismul nostru.

Basics

Evoluția gustului este un proces care nu se termină niciodată. Ai parte de preparate clasice, cu note tradiționale, dar într-o manieră complet nouă.

Flexitarian

O nouă abordare echilibrată, cu preparate vegetariene, care îți oferă totodată flexibilitatea de a te bucura ocazional de consumul de carne și pește.