LIVRARE MÂNCARE SĂNĂTOASĂ CLUJ

Planeta mea, a ta, a noastră. Deoarece HealthU nu folosește plastic DELOC, ambalaj cu ambalaj contribuim la o planetă mai sănătoasă, fără plastic. O faci și tu comandă cu comandă. În contul tău poți să vezi cât ai contribuit și tu.

Bistro 22

Aceste meniuri îți aduc "bucătăria de acasă" și sănătatea mai aproape de tine oriunde ai fi, cu un gust unic și ingrediente special alese sau cum o spun chiar ei , un meniu pentru toate gusturile.

Greenery

Meniurile vegane sau vegetariene, îmbină sănătatea cu preparate din ingrediente proaspete și locale, meniuri unice create pentru tine.

Meditera

Acum poți să alegi meniuri cu specific mediteranean, inspirate din dietele declarate pentru 4 ani consecutivi ca fiind cele mai sănătoase pentru organismul nostru.

Meditera Fish

Special pentru cei care adoptă un stil de viață pescetarian, format din rețete variate și fresh cu ingrediente proaspete, gătite în cea mai sănatoasă manieră.

Flexitarian

O nouă abordare echilibrată, cu preparate vegetariene, care îți oferă totodată flexibilitatea de a te bucura ocazional de consumul de carne și pește.