Plan Nutritional. Afla ce ii place corpului tau.

De ce plan nutritional?

HealthU iti pune la dispozitie nutritionisti acreditati pentru ca tu sa primesti cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste alimentatia zilnica, adaptata tie. Se vor lua in considerare absolut toate detaliile necesare, varsta, greutate actuala, obiectiv, istoric boli, diete anterioare, totul orientat catre rezultat.

Plan nutritional personalizat

Un plan nutritional personalizat consta in adaptarea exacta a alimentatiei organismului tau. Din pacate nu putem manca ce vrem, cand vrem.

Plan nutritional
pe 1 luna

300 lei

Plan nutritional
1 luna

300 lei

Cu cine fac sedintele?

Sedintele le vei face cu un nutritionist acreditat, numele ei este Iulia Hadarean, cu o experienta vasta in nutritie si alimentatie personalizata.

Cat costa?

Ai preturile afisate pe casutele tipului de serviciu. Stai linistit daca cumva nu vei putea participa la unele sedinte banii iti vor ramane in cont putand sa iti alegi alta data sau chiar sa optezi pentru a primi banii inapoi pentru sedintele la care nu ai participat.

Cum functioneaza?

Alegi tipul serviciului, il adaugi in cos, completeaza la observatii cand vrei sa participi. Dupa vei primi un email de confirmare plata si datele sedintelor. Le poti modifica trebuie doar sa dai un email in care sa ne spui cand vrei sa reprogramezi.

Prin ce program fac sedintele?

Vei primi un chestionar Google Forms detaliat, iar in urma raspunsurilor, se va elabora un plan nutritional personalizat. Pentru cele mai bune rezultate, se va tine legatura cu nutritionistul pe toata perioada planului nutritional. Sedintele live se fac la alegere prin Zoom, Messenger Room, Skype sau WhatsApp Video. Inainte de sedinte vei primi un link cu invitatia online. Dai click pe acel link si trebuie doar sa astepti ora sedintei.

Combina serviciile HealthU

Poti oricand sa combini serviciile HealthU sau sa te lasi pe mana noastra si revenim noi la tine cu propunere personalizata. Achizitionand pachete de servicii poti beneficia de discounturi suplimentare. Atentie! Numarul de pachete disponibile este limitat!

Livrare Healthy Food.
Mananca gustos si sanatos.

Livrare Healthy Food.
Mananca gustos si sanatos.

Fitness cu Personal Trainer.
Sedinte 1 la 1. Antrenori de top.

Consultantii live cu nutritionisti de top.
Sedinte 1 la 1.