PLAN NUTRIȚIONAL

Discută cu specialiști în domeniu pentru a afla care sunt secretele unei alimentații sănătoase. Totul e foarte simplu, fără eforturi mari, nu te vei înfometa.

Un plan care te va ajuta toată viața.

Iulia Hădărean

Acum ai acces facil la una din cele mai renumite nutriționiste din România, un stil de viață sănătos nu trebuie să fie complicat și cu multe obstacole.

Larisa Rusu

Vei avea un plan alimentar pe care il poți și urma, pentru că știm că a mânca sănătos nu este tocmai simplu, trebuie doar să discuți cu persoana potrivită.

START NOW

Comandă un plan care îți va schimba viața. E simplu și îți va fi de folos toată viața. Totul e online, dupa achizitia planului nutritional vei fi contactat de unul din nutritionistii HealthU pentru a stabili data si ora la care doresti sa aiba loc sedinta online, iar in 48 h vei primi un plan personalizat care poate sa iti schimbe viata.
300 RON

START NOW

Totul e online, dupa achizitia planului nutritional vei fi contactat de unul din nutritionistii HealthU pentru a stabili data si ora la care doresti sa aiba loc sedinta online, iar in 48 h vei primi un plan personalizat care poate sa iti schimbe viata.
300 RON

All Your Life

Vei primi un plan care te va ajuta pe toată viața și îți va îmbunătăți semnificativ viața pentru că alimentația stă la baza sănătății preventive.

Why HealthU Nutrition?

Pentru că nu au doar cursuri de nutriție, ci ani în spate de pregătire în domeniu și consultanță de specialitate.