U ARE FREE

U are free înseamnă acel sentiment plăcut când dispare din viața ta plasticul, gătitul, risipa alimentară, timpul pierdut, când contribui și tu la reîmpădurire și la stoparea poluării prin abonamentele de o lună HealthU. Află mai multe parcurgând paginile de mai jos!

Intră și tu în comunitatea HealthU!

U are free from plastic

Planeta mea, a ta, a noastră. Deoarece HealthU nu folosește plastic DELOC, ambalaj cu ambalaj contribuim la o planetă mai sănătoasă, fără plastic. O faci și tu comandă cu comandă.

U are free from extra Kg

La HealthU știm povara extra kg în societatea de azi, așa că book a call și vezi care din meniuri ți se potrivește.

U are free from wasted time

Timp cu familia. Un aspect atât de important, iar noi la HealthU considerăm că timpul alocat cumpărăturilor poate fi folosit mai bine. Spune DA timpului cu familia.

U have more

Ai mai multe alegeri, meniuri complete de la mai multe restaurante, supervizare nutrițională, fitness online, programe de mindfulness.

U have more

Ai mai multe alegeri, meniuri complete de la mai multe restaurante, supervizare nutrițională, fitness online, programe de mindfulness.

U are free from cooking

STOP în a mai petrece timpul în bucătărie. Locul tău nu e acolo, aruncă vasele și lasă gătitul în grija noastră.

U say STOP to food waste

Poate una din cele mai mari probleme ale societății noastre, ARUNCĂM mai mult decât consumăm. HealthU îți pune la dispoziție gramajele strict necesare obiectivelor tale.

Eat Clean

Meniurile HealthU respectă standardele în ceea ce privește raportul macronutriențlor recomandat de Organizația Mondială a Sănătății.

U are free from pollution

La fiecare meniu pe o lună de zile vei primi un copac pe care să îl plantezi alături de familie. Noi HealthU credem că acesta este un mic pas pentru noi, dar mare pentru comunitate.

O reducere de “Bine ai venit” în comunitatea HealthU

Abonează-te la newsletter și primești 15% reducere la prima comandă pe site-ul nostru. 

Codul de reducere este valabil la prima comandă, urmând ca imediat ce ești parte din comunitatea HealthU să primești alte facilități unice și personalizate.
Codul nu poate fi cumulat în cazul în care sunt active alte promoții sau campanii de reduceri în coș.
Pentru a beneficia de reducere, codul trebuie introdus la finalizarea comenzi.
Prin transmiterea datelor esti de acord cu politica de confidentialitate