Întrebări Frecvente

Poți să alegi între mai multe restaurante, astfel dispunând de o varietate foarte mare de gusturi și nivel de preț. Foarte important, poți selecta să schimbi ingrediente care nu îți sunt pe plac.

Meniurile de slăbit au între 1200 kcal – femei si 1800 kcal – bărbați. Meniurile de menținere au între 1800 kcal – femei și 2200 kcal – bărbați. Meniurile activ au între 2200 kcal – femei și 3000 kcal – bărbați.

Datorită faptului că poți selecta restaurantele și poți schimba ingredientele care nu îți sunt pe plac, considerăm că diversitatea e nelimitată.

Conceptul HealthU elimină complet plasticul prin folosirea ambalajelor de trestie de zahăr și a ambalajelor din PLA – o combinație între amidonul de porumb și trestie de zahăr reciclată. Inclusiv sticlele pentru băuturi sunt sticlă, nu plastic.

Deoarece fiecare ingredient în parte este achiziționat înainte cu o zi în funcție de numărul de comenzi, asta pentru a combate risipa alimentară și lipsa ingredientelor fresh.

Meniurile HealthU sunt realizate de parteneri atenți selectați, care nu folosesc în exces zahăr, sosuri, uleiuri sau alte ingrediente pentru a oferi caloriile necesare.

Conform OMS – Organizatiei Mondiale a Sănătății raportul optim de grăsimi din alimentația noastră trebuie să fie de maxim 35%, de aici și volumul mare pe care îl oferim în fiecare masă. Se folosesc foarte multe legume, fructe. Nu se folosesc sosuri, uleiuri, zahăr, prafuri pentru a oferi acele calorii decât în baza procentului de mai sus.

Raportul complet de macronutrienți se primește automat la accesarea oricărui meniu, iar gramajele individuale sunt oferite pe pagina fiecarui tip de meniu după selecția restaurantului apare un buton cu vezi meniu “numele restaurantului partener”

Da, livrarea este gratuită, iar livrarea meniurile se face în intervalul 7-10 în fiecare dimineață, în funcție de locația dorită. Pentru zonele de periferie precum Ilfov, Floresti, Baciu, etc. livrarea se face în intervalul 8-10, iar pentru zonele centrale precum Cluj, București, etc puteți selecta atât intervalul 7-8 cat și intervalul 8-10, specificând detalii dacă există precum “vreau mai aproape de ora 10”.

Meniurile HealthU conțin 3 mese principale + 2 gustări, băuturile fiind incluse gratuit în funcție de meniurile selectate.

O reducere de “Bine ai venit” în comunitatea HealthU

Abonează-te la newsletter și primești 15% reducere la prima comandă pe site-ul nostru. 

Codul de reducere este valabil la prima comandă, urmând ca imediat ce ești parte din comunitatea HealthU să primești alte facilități unice și personalizate.
Codul nu poate fi cumulat în cazul în care sunt active alte promoții sau campanii de reduceri în coș.
Pentru a beneficia de reducere, codul trebuie introdus la finalizarea comenzi.
Prin transmiterea datelor esti de acord cu politica de confidentialitate