Vegan Summer by HealthU

Vara este anotimpul perfect pentru a te bucura de mâncăruri proaspete, pline de nutrienți și, desigur, delicioase. Dacă ești în căutarea unor opțiuni vegane sănătoase și gustoase, atunci meniurile vegane de la Seed din București și Nutriento din Cluj-Napoca sunt exact ceea ce îți trebuie. În plus, avem o ofertă specială pentru tine: utilizează codul 20vegan la finalizarea comenzii și obține 20% reducere la comenzile peste 2000 lei plasate până Duminica, 16.07.2023.

Seed București: Oferă-ți o experiență culinară vegană rafinată

Seed este un restaurant renumit pentru mâncărurile vegane creative și savuroase. Echipa lor talentată de bucătari pune în valoare ingredientele proaspete și naturale, oferind o gamă variată de opțiuni vegane care îți vor stârni simțurile.

Nutriento Cluj-Napoca: Oferă-ți o explozie de vitamine și gusturi autentice

La Nutriento, vei găsi meniuri vegane echilibrate, preparate cu dragoste și grijă pentru sănătatea ta. Ingredientele lor proaspete și locale sunt atent selecționate pentru a-ți oferi o experiență culinară autentică și plină de nutrienți.

Oferta noastră specială: 20% reducere la comenzile peste 2000 lei

Pentru a celebra vara și meniurile vegane delicioase de la Seed și Nutriento, avem o ofertă specială pentru tine. Plasează o comandă în valoare de peste 2000 lei până Duminica, 16.07.2023, și vei primi o reducere de 20%, utilizând codul 20vegan la finalizarea comenzii. Acesta este momentul perfect să îți răsfeți papilele gustative și să te bucuri de preparate vegane sănătoase și gustoase.

Indiferent dacă ești vegan de mult timp sau îți dorești să explorezi această opțiune alimentară, meniurile vegane de la Seed și sunt o alegere excelentă. Așadar, profită de oferta noastră specială și descoperă deliciile vegane de vară oferite de aceste restaurante de top.

O reducere de “Bine ai venit” în comunitatea HealthU

Abonează-te la newsletter și primești 15% reducere la prima comandă pe site-ul nostru. 

Codul de reducere este valabil la prima comandă, urmând ca imediat ce ești parte din comunitatea HealthU să primești alte facilități unice și personalizate.
Codul nu poate fi cumulat în cazul în care sunt active alte promoții sau campanii de reduceri în coș.
Pentru a beneficia de reducere, codul trebuie introdus la finalizarea comenzi.
Prin transmiterea datelor esti de acord cu politica de confidentialitate